Videos musicals

En l’era de la imatge, sabem que els videos són una de les eines més importants per un grup. Oferim la producció de videos gravats en directe a l’estudi, adaptant-nos als requeriments de cada projecte.

Videos destacats:

Chameleons van fer una gran actuació a l’estudi i van produïr un video amb el seu propi camarògraf.

 

Brasstreet Boys van omplir l’estudi d’energia i joia. Per aquest projecte vam utilitzar microfonia vintage per afegir un to especial al vents metall.

 

En Xavi Criado és un compositor que podriem classificar com a new age-romàntic. En aquest cas, vam agafar l’equipament i el vam portar a l’escola de música de l’Eixample. Allí vam gravar el seu trio amb piano, contrabaix i clarinet.

 

The Twisted Wheels és un grup de Northern Soul que consisteix en 7 músics que toquen amb una gran passió i energia, i on en Joan ha participat des dels seus inicis des dels teclats.

 

En Ramon Aragall ens va regalar una magnífica versió del tema de Radiohead “Weird Fishes/Arpeggi”.

 

Aquí hi tenim la única gravació que s’ha realitzat mai en un estudi d’aquesta bonica cançó de Tommy Hunt. Disfruteu-la!

 

En Lluís Molina es un guitarrista excel·lent. En aquest video ens mostra la seva devoció per la música i el so de guitarra de George Benson. Ho toca tot, creant loops personalitzats en directe mitjaçant el seu ordinador.

 

Crying Elephant era un projecte que combinava música electrònica amb el so acústic de la bateria i la trompeta. El video està farcit d’efectes com la música mateixa.

 

Com podeu veure, tenim un canal de youtube amb música gravada en directe. Són mostres del què podem oferir a Nou Cant. Podem gravar mitjançant un filmmaker professional (veure preus), sempre amb so d’estudi per un preu raonable. No us oblideu de somriure 😉

Canal de youtube de videos gravats a Nou Cant